2016. október 1., szombat

PlakáttengerSvájc is választás előtt áll. Jobban mondva választások előtt és nem is az egész ország, csupán 2 kanton, Aargau és Basel-Stadt. Ebből az apropóból az összes jelölt látható kíván lenni minden lehetséges ponton, szó szerint úton-útfélen. A forgalmasabb helyek, vagy ahol jellemzően hosszabban időznek az autósok (azaz állnak a dugóban) különösen értékesek a plakátok elhelyezése szempontjából. Ember legyen a talpán, aki át tudja tekinteni a kínálatot!

Itt is előfordulnak plakátrongálások, egy-egy apróbb arcdekorálás, esetleg a plakát kidöntése, azonban ez mégis inkább a kivétel.

A kanton helyi lapjában pedig szavazni lehet a legtetszetősebb és a legkevésbé tetsző plakátokra, itt. A választás okt. 23-ára esik.

2 megjegyzés:

  1. jut eszembe. Egyik nap (augusztus) megtalálta a lányom Max Chopard-Acklin pénztárcáját a vonaton. Annak rendje-módja szerint leadtuk az SBB-nél, és alig fél óra múlva már hívott is a csávó hálálkodva. Benne volt mindene: bankkártya, kp, jogsi, eü.bizt kártya, az élete. Megpróbáltuk lerázni, de addig erősködött (szeptember vége) mire csak tudott küldeni egy könyvutalványt. Azóta minden kanyarban az ő képét látom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ebben a sztoriban a ti jófejségetek is benne van! :) de az biztos, h itt jóval több ember aktív politikailag

      Törlés