2014. augusztus 18., hétfő

Meztelen selfiek

Én nem tudom, mi ütött a svájciakba! Egy hónappal ezelőtt egy, a szövetségi parlamentben dolgozó titkárnő selfiejei kerültek elő, melyeket nyilvánvalóan a munkahelyén készített magáról hiányos, esetleg hiányzó öltözetben. Tegnap pedig a mi városunk polgármesteréről derült ki, hogy az irodájában magáról munkaidőben készített meztelen fotókat küldött korábbi kedvesének.

Az első hírnél még azt gondoltam, hogy fiatalság, bolondság, biztos túl öreg vagyok én már ahhoz, hogy ezt megértsem. A nyilvánosság is felemás módon fogadta a hírt. Kiderült, hogy a fiatal titkárnő több száz hasonló jellegű fotót posztolt már a közösségi médiában magáról, ahol állítólag 11.000 követője van, sőt, pornó filmekben is szerepelt. Sokan azonnali elbocsátását követelték, hiszen a parlamentben semmilyen pozícióban nem lehet alkalmas egy olyan személy, aki nem tudja, mit illik és mit nem, ill. szégyent hoz a parlamentre. Akik együtt doloztak vele, azok azonban teljes mértékben meg voltak elégedve a munkájával. Ennek ellenére elbocsátották és később kivitzsgálják az ügyet.

A második esetben azonban egy 54 éves férfiről van szó, polgármesteri és parlamenti képviselői pozícióban. A botrány tegnap amiatt robbant ki, mert a rendőrség tegnap feltartóztatta a fényképek címzettjét és elkobozta a telefonját, mégpedig a polgármester kérésére, aki szerette volna, ha volt barátnője törli a szóban forgó képeket, aki azonban megtagadta a kérést, sőt, azzal fenyegetett, hogy nyilvánosságra hozza őket, ráadásul még öngyilkosságot is kilátásba helyezett. Emiatt vonta be a polgármester a rendőrséget. 

A tegnap (vasárnap) összeült válságstáb felmentette minden hivatalos teendője alól a polgármestert, mégpedig azért, hogy minden energiájával jó hírneve megvédésén dolgozhasson. Ugyan az ártatlanság vélelme él, az azonban szinte biztos, hogy a fényképek léteznek, a kérdés talán csak az, hogy valóban munkaidőben a hivatalban készítette és küldte-e őket ...

Jelenleg az egész ország rajta nevet, negyedóránként beszélnek róla a rádióban ...

Breaking news: Kedden de. (most) sajtótájékoztatót tartott, melyben mindenekelőtt elnézést kért a családjától, beosztottaitól és a város lakóitól. Elmondta, hogy nagyon szégyelli magát és mindenkinek azt tanácsolja, hogy jól fontolja meg, mit ír, mit küld másnak, mert a szó elszáll, a többi, mint tudjuk, megmarad ... Sokaknak van egy kevesek által ismert sötét oldala is, ami sokkal vonzóbb, izgalmasabb, mint a "publikus" arc, ámde jóval veszélyesebb is. A "barátnőt" valójában egy chat-szobában ismerte meg, és erotikus fantáziájukat örökítették meg a fényképeken. Amikor be akarta fejezni ezt a "kapcsolatot", akkor kezdett el fenyegetőzni a nő, hogy nyilvánosságra hozza a képeket. Személyesen addig nem is találkozott vele, amíg a botrány ki nem robbant. Ami pedig a munkaidőt illeti: gyakran hajnali 5-től éjjel 2-ig dolgozik ... A beszéd itt hallgatható meg.

2 megjegyzés:

 1. A helyiek sem mások. :) A legális bordélyoknak köszönhetően maradhatnak "titokban" a deformált szexuális beállítottságúak.
  Az úr pedig, hát.... szegény hogy néz ki? Biztos, kapuzárási pánikban szenved, és megörült, hogy rátalált a "szerelem""...
  Mondjuk, már kezd egy kicsit unalmas lenni a hírfolyam...
  :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, Svájcban is csak emberek élnek, és a politikusok is csak emberek, így előfordul az ilyesmi. Valójában nem is kell sok hozzá, h az ember "rossz útra" térjen. És tényleg nagyon felfújják az ügyet, másról sem lehet most hallani ...

   Törlés