2014. augusztus 25., hétfő

A legjobb gasztro-WC verseny

Fotók innen

Első ránézésre furának tűnhet, de az az igazság, hogy én is egy hely illemhelyén szoktam lemérni azt, hogy mennyire is tartja magát igényesnek a hely. Előfordul, hogy szép egy étterem, a WC pedig kritikán aluli. Az ilyesmit nehezen tudom feldolgozni, hiszen az is szerves része egy vendéglátóipari egységnek.

Az ötlet mögött a churi egyetem multimédia szakos diákjai állnak (HTW Chur), akik az online és offline médiák kreatív használatát vizsgálják a rendezvények területén. Esküsznek, hogy nem álltak alkoholos befolyásoltság alatt, amikor az ötlet megszületett, ami arra enged következtetni, hogy az ötlet fogadtatása nem volt ... egyértelmű ...

A mottó: «Kein Scheiss! Das stille Örtchen erhält einen Preis». November 17-ig lehet szavazni, ill. fényképet feltölteni a gastrotiolet.ch oldalon. Saját FB oldala is van a versenynek, itt. Cikk itt.

Remélik, hogy folytatása is lesz a versenynek, amire némiképp garancia, hogy támogatójuknak tudhatják a 2004 óta díjakat osztó Best of Swiss Gastro nevű társaság.

Néhány ötletes példa, kedvcsinálónak (a szavazáshoz ...)

Itt egy videó a díjátadásról, a nyertes WC-k meglátogatásával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése