2013. július 3., szerda

Kék fény

 Quelle: az

A Manor áruházakra rájár a rúd mostanában. Idén már 6. alkalommal törtek be - 4-szer a badenibe (a mi kisvárosunk!) és 2-szer a wohlenibe.  Igaz, nem minden alkalommal jártak sikerrel, ilyenkor másnap újra megpróbálták. Mindkét áruházban rögtön a bejárattal szemben, a földszinten van az óra-ékszer részleg.

Ebből kifolyólag hiába ér ki a rendőrség perceken belül (de tényleg, ugyanis nagyon közel van), a betörők kalapáccsal betörik az üvegajtót, szétverik a vitrineket és 1 percen belül távoznak, és mire a rendőrök kiérnek, már csak hűlt helyüket találják.

Ezek után a Manor reggelre szépen mindig helyreállítja a helyszínt, ugyanoda visszateszi az óra-ékszer kínálatot és bízik abban, hogy ugyanabba a fába nem csap kétszer a villám. Most már azonban át kell gondolniuk, hogy növeljék a biztonságot. Felmerült, hogy elköltöztetik az óra-ékszereket a bejárat elől, de nem szeretnének ezzel kellemetlenséget okozni a vásárlóiknak, akik már megszokták, hogy mit hol találnak ...

 Quelle: az

A rendőrség profikra gyanakszik és fogalmuk sincs, hogy kik lehetnek a tettesek, noha az első alkalommal az egyik betörő megsebesült és vérnyomokat is találtak.

1 megjegyzés:

  1. Igen, nem túl szerencsés, hogy rögtön a bejáratnál van ez a részleg.
    Remélem hamar megkerülnek, és elnyerik méltó büntetésüket.

    VálaszTörlés