2011. november 11., péntek

11.11.11.


Akárhonnan is nézzük, különleges ez a mai dátum.

Számmisztikailag, ezoterikus nézőpontból és önmagában is, mivel rendkívül ritkán előforduló, különleges számkombinációról van szó. Rengeteg írás található erről az interneten (magyarul ez, angolul pl. ez, vagy ez németül: 11 dolog, amit a 11-esről tudni kell).

Itt Svájcban szinte mindent felhasználnak az üzlet előmozdítására. Így pl. a Migrosban ma mindenre 11%-os kedvezményt adtak. A The Body Shop pedig 11+11+11, azaz 33% engedménnyel vonzotta magához a természetes kozmetikumok kevelőit.

A házasulandók számára különösen vonzó volt a mai nap. Rekordmennyiségű ifjú pár mondta a ki - a dátum különlegessége miatt még boldogítótt - boldogító igent. Egy házasulandó férfi szerint azért nagyszerű ez a dátum, mert ezt egyszerűen nem lehet elfelejteni (feltételezem, hogy a házassági évfordulókra gondolt). :) Schwyz (ős)kanton az egyetlen, ahol 11-e ünnepnap és ehhez tartották magukat idén is, hiába szerettek volna ott is sokan ezen a napon házasodni.

A gyermekek születését sem akarják sokan a véletlenre bízni. Miért szülessen 12-én, ha - megindított szüléssel - akár 11-én is születhet? ... no comment


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése