2011. október 21., péntek

Moziest

Tegnap este a fodrászat meghívására - ahol már 2x jártam, de a meghívó az első alkalom után jött - moziban voltam. Most látom csak, hogy honlapja is van a fodrászatnak, itt a program (ő pedig a fodrászom, Nancy, nagyon helyes lány).

A meghívót már jó előre elküldték. Ez afféle ügyfélmegtartó program, ez volt a 8. alkalom, szóval egész szép hagyománya van. A fodrászat nem nagy, csupán 3 fodrász dolgozik benne, de jó sok vendégük van. Egy kis mozit béreltek ki, ami teljesen megtelt és sok jelentkezőt el kellett utasítaniuk (mert a részvételi szándékot előre jelezni kellett).

A moziban egy catering cég biztosította a finomságokat: paradicsomos tengeri herkentyű leves volt, meg valamivel töltött palacsintakarikák, muffinköltemények és bárpult is volt, borral, pezsgővel, üdítővel.

A fodrászok köszöntötték saját vendégeiket, röviden mindenkivel elbeszégettek. 1 órán keresztül tartott az állófogadás (finger food), aztán a fodrászat tulajdonosa is üdvözölt mindenkit és megkezdődött a vetítés: a Julie és Julia c. film, angolul, német és francia felirattal. Jó választás volt, hiszen női fodrászatról van szó, bár mindenki hozhatott magával egy kísérőt is (így néhány férfi is bekerült a társaságba).

Végül kifelé menet mégegyszer megköszöntük a fodrászunknak a meghívást, és a kijáratnál a tulajdonos mindenki kezébe nyomott egy ajándék fakanalat, szív alakú lyukkal.

Tisztára olyan volt, mint egy esküvő, amikor az ember sorbanáll, hogy köszönthesse az ifjú párt. Végre tudtam egyet beszélgetni az itteni barátaimmal is - amióta dolgozom, minden programból kimaradok, a hétfői túrákon sem tudok részt venni. Egyszóval kellemes este volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése