2013. november 23., szombat

Svájci-magyar zenész - Liselottes

Ma reggel még nem volt erőnk cd-t betenni, ezért a háttérben a rádió szólt (Radio Argovia), amikor arra lettünk figyelmesek, hogy Magyarországról van szó. Rögtön 100%-os figyelemmel fordultam a műsor felé. Egy Svájcban született, de a magyar nyelvet a mai napig őrző és gyermekének is azt tanító énekesnőt interjúvoltak meg, bár magyar háttere csak menet közben derült ki. Az új albumot Magyarországon, magyar zenészekkel (a Honeybeast zenekarral) vette, ill. vették fel.

És egyszercsak magyarul kezdett el beszélni, megszólítva az itt élő, őt hallgató magyar rádióhallgatókat! Ezt se gondoltuk volna, hogy svájci rádióban magyar beszédet fogunk hallani! Köszönjük! :)

A zenekar neve Liselottes, 2 hölgy alkotja, a magyar származásút Gyimesi Nellynek hívják. Ez pedig az új, Magyarországon felvett videójuk. Sok sikert!5 megjegyzés:

 1. Szia Szilvi!
  Három hónapja költöztünk ide Svájcba, Aargau kantonba, azóta rendszeresen olvasom a blogodat. Sok-sok hasznos információt és érdekességet írsz, amit így ismeretlenül is nagyon köszönök Neked! :)
  Ha van kedved, vegyük fel a kapcsolatot!

  Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Judit, örülök, h olvasóra leltem benned! Merrefelé laktok? Felvehetjük a kapcsolatot! :)

   Törlés
 2. Írhatok privátban neked valahová? :)

  VálaszTörlés
 3. Szervusztok, magyarul èneklö énekesnöt és szintén magyarul éneklö baszusgitàrost keresünk Svajcban élö magyar zenekarunkba. Ha ismertek valakit akkor a cimünk akiss(at)mkw.ch Köszönettel Andràs

  VálaszTörlés