2012. augusztus 24., péntek

Új postásaink

Néhány napja arra lettünk figyelmesek, hogy a megszokott 1 helyett 2 postás gördül be a házunk elé zajtalan elektromos motorjával. Csodálkoztunk is, hogy miért van szükség kettőre, meg azon is, hogy milyen fiatalok.

Ma megkaptuk a választ, egy fényképpel ellátott levél formájában - amit ők írtak (mármint a két postás) és persze ők kézbesítettek. Ebben mutatkoznak be nekünk, mint a mi területünkön gyakorlatukat teljesítő kézbesítő (Logistiker!) gyakornokok. Névvel, fényképpel, életkorral (16 és 18 évesek), lakhellyel (csak várost említve) és hobbijaikkal. Azt is elmondják, hogy miért választották ezt a szakmát (szeretnek emberekkel találkozni és a szabadban dolgozni).

Mivel a gyakorlat ideje alatt iskolába is járnak, és nem minden alkalommal ugyanakkora területet kell bejárniuk, elképzelhető, hogy nem mindig ugyanabban az időben kézbesítik ki a küldeményeket. Ezért elnézésünket és megértésünket kérik.

Egyébként pedig büszkék arra, hogy hordhatják a postánkat. Ha bármivel mégis elégedetlenek lennénk, egy megadott telefonszámon tudunk beszélni az oktatójukkal...

Sci-fi ... (sci nélkül, persze).

U.i.: Azt hiszem, most írok a lakásszövetkezetnek, hogy szeretném, ha bokrokat ültetnének a teraszunk elé, mert zavar az előttünk áthaladó forgalom. Svájci módra, mert nekünk ez jár. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése