2012. június 21., csütörtök

Áruházi dekoráció


Tegnap Bogival körülnéztünk egy kicsit Zürich áruházaiban, mivel kinőtte a nyári ruháit, ráadásul megkezdődött a nyári kiárusítás.

Nem jutottunk túl messzire a pályaudvartól, 3 áruházban töltöttünk el kb. 4 órát. Bogi is rákapott a "shoppingolásra", csak sajnos más dolgok érdeklik, mint engem. :)

A kedvencem változatlanul a Globus, ahol ruhát nem szoktunk venni, mert igencsak drága, viszont mindig nagyon szép az áruházi dekoráció. Ezekből az adott szezon után az áruház  mellett kiárusítást szoktak tartani (épp tegnap és ma van a mostani).

Csináltam néhány képet a "csecse-becse" osztályon (itt árulnak gyertyákat, vázákat, egyéb dekor cuccokat). Ez ízelítőt ad abból, hogy mennyire nem szegényes a berendezés.Tavasszal valamilyen távolkeleti tematika volt, akkor pálmafákat állítottak fel és mindenféle bambusztárgyat, színes textíliákat árultak. Ottlétünkkor egy távolkeleti zenész játszott valamilyen általam ismeretlen egzotikus hangszeren, hogy teljes legyen a hatás (majd előkeresem azokat a képeket is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése