2011. május 2., hétfő

A hercegi esküvő és Orbán Viktor


Meglepő összeállítás, nem is tudom, hogy jutott eszébe a képszerkesztőnek (vagyis tudom, csak épp Svájcban vagyunk, ezért meglepő).


A történet pedig a következő: az "évszázad esküvőjén" (legalábbis ahogy a sajtó nevezi, bár én egyáltalán nem kísértem figyelemmel) sikerült világhírre szert tennie Grace-nek is, aki Vilmos herceg keresztlánya és egyben nyoszolyólánya is volt a nagy napon. Az első nyilvános csók (puszi) alkalmával ő is ott volt ugyanis az erkélyen, de a többi nyoszolyólánnyal ellentétben, 3 évének teljes őszinteségével mindkét kezével betapasztotta a fülét és rendkívül morcos arcot vágott a történelmi pillanathoz/ban (valamint előtte és utána).


A jelenetet megörökítő fotó gyorsan körbejárat a világot (úgy láttam, Magyarországra még nem ért el) és máris számos fotóba beillesztették. Természetesen csupa olyan téma aláfestéseként, amiről jobb is lenne nem tudni, jobb lenne nem látni, nem hallani, vagy netalán a legjobb az lenne, ha meg sem történtek volna.

Hát így esett, hogy Orbán Viktor is képbe került (vagyis Grace került egy Orbán Viktorról készült fényképre). A montázs készítője azonban nincs teljesen képben a magyar viszonyokkal, mert egy kicsit összemosta (vagy talán továbbgondolta) a gyurcsányi mondatot, mely a hazugságról szól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése