2011. március 17., csütörtök

Giardina - Kertkiállítás


Úgy látszik, máricus a kiállítások hónapja (is). Ezúttal csupán a szomszédos Zürichig kellett elutazni, hogy a már bomladozó bimbókon, virágzó aranyesőn és a fűben szerteszét nyíló primulákon kívül más növényeket, virágokat is lássak a Giardina Zürich - Garden and Lifestyle kiállításon.

A Genfi Autószalonhoz képest kívülről kicsinek tűnt a kiállító csarnok, de csak kívülről! Ugyanis belül 5 szinten lehetett bolyongani. Legalul voltak a kertek, ill. kertrészletek, legfelül a kisebb kerti gépek és a virághagymák. Alapvetően nem a virágok, hanem a kertépítés volt előtérben. Pihenősarkok, árnyékolástechnika, érdekes fák, facsoportok. Természetesen megtalálható volt itt minden más is, ami a kerthez kapcsolódik, úgymint grillsütők, kerti medencék, kerti bútorok, egyéb kerti dekorációk (madáritatók, madáretetők, apró díszek, szélforgók).

A kijárat/bejárat közelében pedig volt egy könyvespolcokkal berendezett sarok, ahol különböző magazinokból lehetett válogatni. Volt itt életmód, kert, ház, lakásfelújítás, kb. 40 fajta. Táskát is tettek ki, hogy a kiválasztott magazinokat legyen miben elvinni...

Fényképek itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése