2011. február 21., hétfő

Ezt látni kellHa már itt vagyunk Svájcban, egyiket sem hagyhatjuk ki!

Márciusban kerül megrendezésre két olyan kiállítás, ahonnan nem maradhatunk távol. Ilyen a minden férfi álmának minősülő Genfi Autószalon. Idén március 3-13. között kerül 81. alkalommal megrendezésre, ami igencsak figyelemreméltó számnak mondható. A kiállítás honlapján az összes plakát megtalálható, a kezdetektől fogva. Itt a legelső és a legutolsó, azaz a mostani.
A vasúttársaság most is kombinált jegyeket kínál (az SBB utasainak kedvezőbb árú a belépőjegy), ill. különjáratokat indít a kiállításra. Ezek kora reggel indulnak (tőlünk 3 óra az út) és helyjegykötelesek, de a helyjegy bónként használható az SBB éttermében és bisztrójában, azaz levásárolható.

A másik pedig március 24-31. között a Baselworld nevű óra- és ékszerkiállítás (kisfilmek itt). Ez nem midnen férfi álma, de Vargié egész biztosan. Nálunk a városnézések - kis túlzással - órabolttól óraboltig tartanak. Itt remélem, kellő töménységben magába tudja szívni a világ legexkluzívabb óráinak látványát. 100 ország közel 2 ezer kiállítójának termékei tekinthetők itt meg, amit évről-évre több mint 100 ezren (45 országból) meg is tesznek.
Olyan szerencsénk van, hogy Baselben 1 óra alatt ott vagyunk, úgyhogy még csak nem is kell hajnalban kelnünk, hogy kényelmesen odaérjünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése